logo    
       
       
 

De Kift
Bestuurslid, www.dekift.nl.

 
  spacer  
  Gala van de popmuziek
Jurylid IJzeren Podiumdieren.
 
  spacer  
  provincie noord holland Provincie Noord-Holland
Adviseur Cultuur en Culuurhistorie programmering en publiek provincie Noord-Holland.
 
  spacer  
  nfpk Nederlands Fonds voor Podiumkunsten+ (NFPK+)
Adviseur muziekcommissie Nederlands Fonds voor Podiumkunsten+.
 
  spacer  
  Thinking Big
Het Praktijkboek, Thinking Big, Strategische Marketing Kunst en Cultuur staat boordevol met inspirerende Nederlandse en Vlaamse cases uit het culturele veld. Het Plannenbureau leverde een aanvullende case.
 
  spacer  
 

Sex Drugs & Rock 'n Roll Highschool
In het mooie glossy Sex Drugs & Rock 'n Roll Highschool is een interview met de oprichter van het Plannenbureau Loes Wagenmaker te lezen. Dit blad is uit gegeven om het mysterie over de muziekindustrie te doorgronden. Wil je een exemplaar bestellen ga dan naar rockmagazine.nl.

 
  spacer  
  The Female Connection
The Female Connection is de netwerkbijeenkomst voor alle vrouwen werkzaam in de popsector. En staat in het teken van netwerken en verfrissende inzichten. Naast fun zijn er speeddates en interviews met vrouwen uit de industrie. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal. Wat is hun motivatie? Welke ontwikkeling hebben ze meegemaakt en waar staan ze in hun carrière? Op een luchtige en relaxte manier met een borrel aan het einde van de dag. De eerste keer werd gehouden in de Utrechtse Winkel van Sinkel en was door de enorme opkomst een doorslaand succes. In het najaar kwamen er weer ruim 100 vrouwen naar de Melkweg in Amsterdam.
 
  spacer  
spacer instant consult Instant Consult
'Het beste seminar in 2007 op Noorderslag', aldus 3voor12. Een soort zakelijke variant van het speeddaten. 'Je plan scherpslijpen in een rocknroll-tempo', aldus Sander van Bussel, een Tilburg Cowboy en één van de geadviseerde. Voor hem was o.a. Instant Consult het startpunt voor een succesvolle tournee langs tv-programma's, poppodia en musea van de Relic Sideshow. Ferry Rooseboom van Excelsior noemde het 'een eye-opener'. Vijf professionals gaan in op specifieke vragen en geven in exact 15 minuten een persoonlijk en instant advies. Inspirerend, praktisch, accuraat en geheel op maat. Instant Consult biedt een directe oplossing voor vragen van managers, organisaties en markerteers uit de culturele sector. Verder te zien geweest op de Publiciteitsbeurs van Bureau Promotie Podiumkunsten (Eindhoven). Met medewerking van: Ruth Giebels/Firma Giebels, Karin Klooster/Nederlands Fonds voor Podiumkunsten+, Lineke Kortekaas/Luxor Live, Yolande Melsert/Bureau Promotie Podiumkunsten, Loes Wagenmaker/Plannenbureau en theatergroep De Stijle, Want........als de postbodes.
spacer
  spacer  
  plannenbureau Pitch Club
De Pitch Club is een brainstormsessie. Door middel van spelregels worden ideeën omgezet in succesvolle culturele concepten. Na het verzamelen van de ideeën, wordt één idee uitgekozen. Het associëren, de beeldvorming en het beoordelen van de suggesties zijn de bouwstenen van een mooi en realistisch plan. Aan het einde van de sessie wordt het kleurrijke plan gepresenteerd.
 
  spacer